“SPORTO VISA KLASE” uzsāk jauno sezonu!

Piektdien, 1.novembrī 2. un 3.klase skolēni kopā ar audzinātājām un sporta skolotāju devās uz “Arēna Rīga” svinīgo atklāšanas pasākumu “Sporto visa klase”. Pasākumā piedalījās gandrīz 8000 dalībnieki no visas Latvijas.

Atklāšanas pasākumā dalībniekus priecēja dažādi izklaidējoši elementi – talismanu parāde ar programmas “Sporto visa klase” talismaniem Klasīte un Klasēns priekšgalā, gaismu izrāde, priekšnesumi no “Green trial” un “Moto trial” dalībniekiem, kurus paspilgtināja mūziķi no grupas “Sub Scriptum”, bet izklaides programmas noslēgumā ar lielām ovācijām “Arēnā Rīga” tika sagaidīta grupa “Bermudu divstūris”.

Bez izklaidējošajiem elementiem, programmas jaunie dalībnieki saņēma oficiālo programmas piederības zīmi – karogu, kā arī kopā ar Latvijas vieniem no labākajiem sportistiem – Anastasiju Kravčenoku, Aļonu Ostapenko, Jāni Blūmu, Reini Nitišu un Sindiju Bukšu nodeva programmas “Sporto visa klase” svinīgo zvērestu.

Brīvlaika nedēļā skolēni piedalījās arī Rimi konkursā “Sporto labākai dzīvei”! Un 2.klases video tika starp 30 labākajiem! “Rimi bērniem” – uztura speciālisti un sporta treneri brauks pie mums uz Vecpiebalgas vidusskolu, lai stāstītu par sabalansētu uzturu un iesaistītu draudzīgās sacensībās Vecpiebalags vidusskolas 2.,3.klasi un Jaunpiebalgas vidusskolas 3.klasi!

Paldies bērniem, visiem vecākiem, īpaši Aivai Nebarei, Lindai un Edžum Ķaukuļiem, Sanitai Asarei, Agnesei Bambei, Maijai Miķelsonei, Ingai Gulbei un video meistaram Aivim Šulcam!