Skolu rudens kross

21.septembrī divdesmit mūsu skolas audzēkņi devās uz Cēsīm , lai piedalītos Cēsu novada skolu Rudens krosa sacensībās. Pēc ilgāka laika posma un attālinātām mācībām, kas sportošanai nebija īsti labvēlīgs, nostartējām labi. Armands Gulbis ieguva 3.vietu 4.-5.klašu grupā, bet Ernests Biķernieks 1.vietu grupā 18+. Divas meitenes Liene Klodža un Luize Skalbe, kā arī Ralfs Siliņš sīvā cīņā ieguva ceturtās vietas savās vecuma grupās.
Pārējiem dalībniekiem līdz godalgām vēl jātrenējas, bet katrs distancē cīnījās par katru sekundi, metru. Mums skolotājām bija prieks skatīties. Skolas komandā startēja- Gustavs Ķaukulis, Kristiāns Ezeriņš, Gatis Šulcs, Bruniņš Eduards, Keita Daniela Jansone, Līva Lielbārde, Elīza Ešmite, Dāvis Mileika, Naprejenko Keitija, Naprejenko Markuss, Kristaps Beikulis, Edgars Gusts Gulbis, Toms Baumanis, Mariuss Silovs, Juris Vološins.
Paldies visiem dalībniekiem, kas pieņēma šo izaicinājumu un ieguva jaunu pieredzi savā sportošanas praksē. Lai arī ikdienā mācoties un sportojot, vienmēr gribas izdarīt vairāk nekā ierasti un nebaidīties tiekties uz augstākiem mērķiem!